Nuoren metsän hoito

Onko metsässäsi ahdasta liikkua jopa jalan? Alkaako havupuut näyttämään harsiintuneilta, tupsupäisiltä tai latvusto kärsineeltä?

Näyttääkö metsäsi kenties tältä?

Ei hätää! Ota meihin yhteyttä ja laitetaan yhdessä metsäsi kuntoon!

Ostamme, suunnittelemme ja toteutamme Nuoren metsän kunnostuksen sekä normaalit harvennusleimikot.

Käytössämme on viimeisimmät suunnittelussa ja toteutuksessa tarvittava osaaminen, menetelmät sekä työkalut. Käymme katsomassa jokaisen kohteen paikan päällä ja jätämme tarjouksen. Päästessämme sopimukseen, hoidamme korjuun sekä lopullisen tilityksen. Tulevaisuudessa teemme kuviokohtaisen raportin asiakkaalle työstämme.

Yhteistyökumppanimme Tasantili Oy:n kanssa tarjoamme kattavan paketin suunnittelusta toteutukseen, velvollisuudet ja verotukselliset asiat huomioiden. Haemme myös mahdolliset Kemera-avustukset ja hoidamme niiden toteutusilmoitukset.

Nuoren metsän hoito tarkoittaa hoitamattoman metsän kunnostusta.
Sillä tarkoitetaan ylitiheän metsän hoitoa, jossa poistetaan havupuun kasvua haittaavia lehtipuita. Tyypillisiä kohteita ovat metsät, jotka ovat keskipituudeltaan 8-15m. Kohteissa on taimikonhoito jäänyt tekemättä tai sitä on tehty puutteellisesti.

Puut saavat ympärilleen lisää kasvutilaa, jolloin niiden kasvu elpyy. Myös kasvatettavien puiden laatu sekä tulevien hakkuiden kannattavuus paranevat. Tämän lisäksi puut sitovat kasvaessaan ilmakehästä hiiltä eli ovat näin merkittävä ja kasvava hiilinielu.

Koskaan ei ole liian myöhäistä hoitaa metsiä kuntoon!

Ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä juuri sinulle toimiva ratkaisu!

Yhdessä Tasantili Oy:n ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun asiakkaillemme, jossa on huomioitu myös velvollisuudet ja verotukselliset asiat liittyen puunmyyntiin ja metsäomistukseen.  

#ajatusedellä